Conot
Iskra Tela d.d.
Iskra TELA d.d. ima ugledno zgodovino razvoja in trženja cink alkalnih baterij in cinkovih baterij z zračno depolarizacijo, sledi pa tudi čedalje večjim zahtevam  in razvoju trga v smeri uporabe obnovljivih virov energije in zato skupaj z znanstveno-izobraževalnimi inštitucijami deluje v smeri razvoja novih inovativnih produktov, dvigu tehnološke razvitosti in s tem višje dodane vrednosti proizvodov.

V tem času poteka v podjetju Iskra TELA d.d. več projektov, s Kemijskim inštitutom sodelujemo kot interdisciplinarna skupina pri projektu Solarno-akumulatorskega modula. Cilj projekta je razvoj in trženje popolnoma novega, tehnološko zahtevnega in inovativnega izdelka, v katerem bo ustrezno elektronsko vezje združilo solarni panel in akumulator v sistem, ki bo zanesljivejši in cenejši od obstoječih virov energije.

V okviru te  interdisciplinarne skupine na projektu sodeluje dr. Rok Hrovatin, ki dela na različnih področjih – od laserske tehnike, ultrazvočnih merilnikov in medicinskih pripomočkov do optičnih inkrementalnih dajalnikov. Bibliografski podatki so dostopni na Cobissu-u in predstavljajo nekaj deset objav, večinoma v tujini.

Magister Leopold Knez je strokovnjak na področju komponent  elektromagnetne združljivosti in elektronike. Njegovi dosežki se kažejo predvsem skozi razvojne projekte in predstavljene izdelke.

kemijski inštitut institut jožefa stefana univerza v novi gorici domel, d.d. inea d.o.o. razvojni center za vodikove tehnologije - rcvt mebius d.o.o. termoelektrarna šoštanj holding slovenskih elektrarn, d.o.o. petrol d.d. silkem, d.o.o. fakulteta za strojništvo, univerza v ljubljani iskra tela d.d. cinkarna celje, d.d. Ljubljanska univerza Image Map